Vi söker en Civilskadereglerare

Vi söker förstärkning till vår försäkringsverksamhet.

Om jobbet

Som försäkringstjänsteman kommer du att erbjuda försäkringslösningar för privatpersoner. Din uppgift blir att ge våra kunder bästa service och att hjälpa kunden till rätt försäkring utifrån deras specifika behov. Du kommer i första hand ta emot inkommande samtal och besök på kontoret, men även själv ta kontakt med både nya och befintliga kunder genom utgående samtal. I tjänsten ingår även skadehantering och försäkringsadministration.

Vi söker dig som har både livs- och arbetslivserfarenhet och har känsla för försäljning och service. Du är lyhörd, anpassningsbar, har gott omdöme och är en duktig kommunikatör. Du behöver vara en person som beskrivs som flexibel, ansvarsfull, nyfiken och bra på att prioritera. 

Det är dessutom viktigt att du har en administrativ ådra och en förståelse för logik och sammanhang i och mellan olika administrativa system. Du uppskattar blandningen av komplexitet i dina arbetsuppgifter och trivs såväl med att djupdyka i långa, komplicerade ärenden som att ibland snabbt komma till avslut.

Vi tror också att du gillar att sprida energi till teamet för att tillsammans skapa en god sammanhållning.

Vi ser gärna att du har en utbildning inom ekonomi eller försäljning. Om du har erfarenhet av sakförsäkringskunskaper är det meriterande.

Mer om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tjänsten är på heltid, men kan diskuteras. Med placering på vårt kontor i Klässbol. 6 månaders provanställning tillämpas. Tillträde efter överenskommelse.

Lönetyp: Fast månads-, vecko- eller timlön

Låter det spännande?

Välkommen med din ansökan senast 1 april 2024.

Mejla din ansökan till anna@sgforsakringsbolag.se

Har du frågor är du välkommen att kontakta:

Anna Forsberg
Verkställande ledamot, Västra Värmlands Försäkringsbolag 
Telefon: 0570-46 41 40
E-post: anna@sgforsakringsbolag.se

 


Västra Värmlands Försäkringsbolag är ett modernt sakförsäkringsbolag med gamla anor sedan 1842.

Vi erbjuder hem-, villahem-, fritidshus- och gårdsförsäkring samt flertal tilläggsförsäkringar.

Vi försäkrar i hela västra Värmland